Over ons

Onze boerderij is een echt familiebedrijf. In 2020 is de familie Mentink gestart met deze boerderij in Gasselternijveen. Wij, Casper en Laura, zijn de derde generatie die hier het beroep van boer mogen uitoefenen. En dat doen we met veel plezier!

Dagelijks bezoeken wij onze koeien in het natuurgebied die daar tevreden grazen. We zetten ons in voor gezonde dieren die goed in hun vel zitten, om uiteindelijk te zorgen voor een eerlijk, duurzaam en heerlijk stukje vlees.

Wij hopen dat u met ons wil meegenieten van wat de natuur te bieden heeft!

Hoogwaardige kwaliteit Angus vlees

Onze koeien lopen vrij rond en groeien op in de natuur

Eerlijk en duurzaam vlees

De Hunze

Het dal van de Hunze strekt zich uit over een lengte langs de voet van de Hondsrug. Op veel plekken langs de beek zijn de laatste decennia natuurontwikkelings-projecten uitgevoerd. Stapsgewijs raakt de beek hierdoor weer ingebed in een natter en natuurrijker, voor mens en dier, aantrekkelijk landschap.

Naast dat het fijn is dat de koeien eindeloos de ruimte hebben, hebben ze ook een taak in het natuurgebied. Grazen en lopen zorgt voor een gebalanceerd natuurlijk onderhoud van de omgeving. Ook al zien ze er relaxed uit, de dames hebben een volle agenda 😉